Jan Kruisselbrink studeerde Solozang en Koordirectie aan het conservatorium te Zwolle bij resp. Lucienne Bouwman en Jos Leussink. Orkestdirectie kreeg hij van Tilo Lehmann en ook studeerde hij enige jaren contrabas.

Na zijn studie volgde hij een aantal malen de Internationale Dirigentencursus van de Duitse koorpedagoog Kurt Thomas en had les van o.a. Jan Eelkema, Hans van den Hombergh en David Porcelein.
Jan Kruisselbrink 2012Ook volgde hij een aantal masterclasses orkestdirectie voor koordirigenten bij o.a. het Gelders Orkest en het (toen nog) Overijssels Philharmonisch Orkest met als docenten Hein Jordans, Jan Stulen, Jan Eelkema en Joop Schets.
Na het afsluiten van zijn studies Koordirectie en Solozang leidde hij verschillende koren, waarmee hij een omvangrijk repertoire van kamermuziek tot de grote oratoria uitvoerde.
Hij was dirigent van o.a. COV Steenwijk, COV Heerenveen, COV Assen en Anthem, koor voor Engelse kerkmuziek. Tevens was hij gastdirigent bij het Overijssels Kamerkoor en Arte Vocale uit Hengelo.
Hij werkte met het Frysk Orkest, het Noord Nederlands Orkest, Orkest van het Oosten, Florilegium Musicum, Concerto Barocco en Ensemble Conservatoire.
Hij concerteerde met bekende vocalisten als Heleen Koele, Elzbieta Szmytka, Carina Vinke, Frans Fiselier, Robbert Overpelt, Ludwig van Gijsegem en Patrick van Goethem.

Bernadette van Agt is geboren in 1961 in Washington D.C.
Na enige jaren in het buitenland te hebben vertoefd, waar zij haar pianolessen begon bij o.m. Lisenbernadettekova en Oliviero, vestigde zij zich in 1978 in Nederland.
Hier studeerde zij vervolgens piano bij Christopher Czaja Sager aan het Conservatorium in Arnhem. Daar behaalde ze in 1990 haar diploma Uitvoerend Musicus.
Zij volgde verder masterclasses bij Gyorgy Sebok en Geoffly Madge.
Sindsdien heeft ze vele concerten gegeven in diverse samenstellingen. Zo vormt zij samen met de sopraan Diet Gerritsen een duo. Tevens maakte ze deel uit van het Lachner Trio waarin, naast Diet Gerritsen, ook de hoornist Ton ten Broeke speelde.
Aan Euterpe is zij verbonden als pianorepetitor. Daarnaast begeleidt zij het koor in wat kleinere concerten, zoals Petite Messe Solennelle van Rossini in 2018 samen met Dirk Luijmes op harmonium.