Projectlid worden

Een klassiek werk zingen? Word projectlid bij Euterpe!
Heb je wat zangervaring en wil je eens een groot klassiek stuk zingen? Bijvoorbeeld in de Lebuïnuskerk en compleet met orkest en solisten? Als projectlid van toonkunstkoor Euterpe krijg je die gelegenheid. 

Na ons Voorjaarsconcert op 19 april (we zingen dan Stabat Mater van Dvorak in de Bergkerk) gaat de eerstvolgende projectperiode in waarvoor je je kunt aanmelden. We gaan dan op de donderdagavonden repeteren voor het Requiem van Cherubini en het Schicksallslied van Brahms dat we op 15 november gaan uitvoeren in de Lebuïnuskerk.

Als projectlid verwachten we van je dat je op donderdagavond trouw mee repeteert en thuis ook oefent. Na de eerste repetitie doe je een korte stemtest waarbij de dirigent kijkt of je stem wel in het koor past. Je kunt 2x projectlid zijn bij Euterpe, maar niet achter elkaar.
Lijkt het je wat? Kijk eens op de website www.toonkunstdeventer.nl en meld je aan bij de koorcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het projectlidmaatschap kost je, exclusief de partituren, €85,- .

Tot ziens bij Euterpe!